1 Ιουλ 2011

ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ, ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Στις 28/6/2011 στις 00:30 αναρτήθηκε στο 892fm.blogspot.com καταγγελία από την Ξενακοπούλου Σταματία (πιθανών μη υπαρκτό πρόσωπο) ότι η γιατρός Πολυξένη ΑνδρεάΔη της ζήτησε 20 ευρώ φακελάκι για να συνταγογραφήσει φάρμακα αξίας 200 ευρώ για να μην τα δώσει στο φαρμακείο.

Η Πολυξένη μόλις είδε την ανάρτηση έγραψε σχόλιο ότι δεν γνωρίζει την κυρία αυτή και δεν έχει περάσει ποτέ απ'το γραφείο της. Τηλεφώνησε στον ρουφιάνο του ράδιο Ηγ/τσα και τον έκραξε γιατί όχι μόνο ανέβασε ψεύτικες ειδήσεις αλλά δεν γνώριζε ούτε το όνομά της σωστά (Ανδρεάδου). Ο ίδιος άρχισε να της λέει απ'το τηλέφωνο ότι έκανε λάθος και ότι όντως το επώνυμό της δεν το έγραψε σωστά.

Το πρωί ξαναπήρε ο ρουφιάνος την Πολυξένη και της είπε ότι η ξενακοπούλου τον πήρε με απόκρυψη οτι έχει κασέτες και στοιχεία και θα πάει στα κανάλια και στην δικαιοσύνη.Η Πολυξένη κατέθεσε μήνυση στην δήθεν καταγγέλουσα και άφισε ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσω της πρώτης μήνυσης και για μύνηση του ράδιο Ηγ/τσα.
Απο τα ξημερωματα βεβαια ο γλοιώδης ψευτοδημοσιογράφος κατέβασε την ανάρτηση της καταγγελίας απτο blog του και ανάρτησε μία καινούργια όπου ζητούσε συγνώμη για το λάθος του και ότι γνώριζε το έργο της ΓΙΑΤΡΟυστην τοπική κοινωνία. Κάποιοι ενημέρωσαν την Πολυξένη ότι η πρώτη καταγγελία είχε αναρτηθεί στο τροκτικό και σ' άλλα μπλογκ και κατέβηκε όταν βγήκε η δεύτερη ανάρτηση του ράδιο Ηγ/τσα.

Την επόμενη μέρα επισκέφτηκαν στο κέντρο υγείας την Πολυξένη, φιλικά, 2 μετανάστες απ'το σουδαν που μετά την εκκένωση του καταυλισμού ζουν σε ξενοδοχείο επειδή έχουν κόκκινη κάρτα, και η Πολυξένη τους είπε ότι είχε δίωρο κενό και να πάνε για καφέ. Όταν βγήκαν απ'την είσοδο του κέντρου υγείας σταμάτησε ένα περιπολικό και κατέβηκαν 2 μπάτσοι, τρέχοντας, προς το μέρος τους. Οι μπάτσοι τραμπούκισαν λεκτικά την Πολυξένη και τους μετανάστες ( τι τους έχεις που, τους πάς ) και ζήτησαν τα χαρτιά απ'τους μετανάστες. Ο ένας μετανάστης είχε κανονική κόκκινη κάρτα, ενώ ο άλλος μία που δεν του επέτρεπε να ναι στους νομούς Θεσπρωτίας και Αχαϊας. Η Πολυξένη τους απάντησε οτι παράνομα είναι τα χαρτιά τους και όχι οι άνθρωποι. Οι μπάτσοι της ζήτησαν να τους πάει στο ξενοδοχείο και μόνο και ακολουθούσαν τη μισή διαδρομή και την άλλη μισή ασφαλίτες.


Στο ξενοδοχείο μένουν 23 άτομα που έχουν κόκκινη κάρτα και από τη δεύτερη συνέντευξη που πέρασαν μόνο ένας πήρε 6μηνη κάρτα και οι υπόλοιποι 3μηνη. Οι μπάτσοι βιάζονται να τους μαζέψουν σε συνεργασία με το δήθεν κράτος δικαίου και το γραφειοκρατικό του σύστημα. Να αναφέρουμε επίσης ότι είναι η 21η μέρα αποκλεισμού 80 μεταναστών στο βουνό από τους μπάτσους χωρίς φαγητό νερό και φάρμακα. Η Πολυξένη είναι η αλληλέγγυος γιατρός δύο χρόνια τώρα στους μετανάστες στο βουνό στήνοντας κάθε βδομάδα υπαίθριο ιατρείο εξετάζοντας πάνω από διακόσια άτομα γαμώ τα φακελάκια σας ρουφιάνοι. Η Πολυξένη είναι αλληλέγγυα σε όλους τους συντρόφους σε αγώνες για τους μετανάστες, για την υγεία και τα νταβατζιλίκια των 5 ευρώ τοπικούς κοινωνικούς αγώνες, όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στο δρόμο γαμώ τα φακελάκια σας γαμώ ρουφιάνοι.

Ο ρουφιάνος του ράδιο Ηγ/τσα αναφέρει την Πολυξένη σαν "φακελάκια" και τους συντρόφους σαν ψευτο-αναρχικούς πρεζέμπορους, εμπόρους όπλων και εκμεταλλευτών των μεταναστών.Είναι ο ίδιος που θέλει να δημιουργήσει ένα κοινωνικό μίσος για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κράτους. Είναι ο ίδιος που δίνει πάτημα στη χρυσή αυγή για αναρτήσεις συγκεντρώσεών τους, τοποθετήσεις τους εν μέσω απειλών τους προς τους συντρόφους και τα σπίτια τους .

Η τρομοκρατική ατμόσφαιρα που νομίζουν ότι δημιουργούν οι μπάτσοι και τα τσιράκια τους με συνεχείς εξακριβώσεις στοιχείων, προσαγωγές στο τμήμα, πεσίματα σε αυτοκίνητα συντρόφων και αναρτήσεις ρουφιάνων δημοσιογράφων δεν μας τρομάζουν μας εξοργίζουν. Οι 23 άνθρωποι που βρίσκονται στο ξενοδοχείο είναι θέμα τριμήνου να τους χώσουν στα σύγχρονα νταχάου-κέντρα υποδοχής. Συντροφικούς χαιρετισμούς σε κάθε αγωνιζόμενο ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας για μία ελεύθερη κοινωνία.

ΜΠΑΤΣΟΙ-TV-ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ


Πηγη: Athens.indymedia