26 Αυγ 2011

Τρεις γιατροί κατηγορούνται για το θάνατο της 16χρονης στο Ρέθυμνο


Και να δούμε ποιός θα την πληρώσει...Για την ιστορία από πληροφορίες έχει ήδη γίνει άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιών για να εντοπιστούν οι θέσεις των γιατρών καθώς και οι συνομιλίες από το σύστημα αυτόματης κλήσης του νοσοκομείου..Η εφημερεύουσα επιμελήτρια είναι συνδικαλιστικά ενεργή στην ΕΓΕΣΗ και από τους ελάχιστους επιμελητες που συχνά παρέμεναν εντός νοσοκομείου στη διάρκεια των ενεργών εφημεριών. Οι ειδικευόμενοι από από τα καλύτερα παιδιά σε χαρακτήρα και σε επιστημονική κατάρτηση..

Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας..μας προστατεύει κανείς;;;;;;;
Από παλιότερη κινητοποίηση του συλλόγου μας
Τρεις γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και έχουν κληθεί από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου να καταθέσουν σήμερα για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη
   Η ανήλικη κοπέλα  άφησε την τελευταία της πνοή μετά από κατανάλωση αλκοόλ, το περασμένο Πάσχα. Πρόκειται για την επιμελήτρια γιατρό που εφημέρευε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και για δυο ειδικευόμενους. Η γιατρός έλαβε ήδη προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξουν σήμερα οι δυο άλλοι γιατροί.
   Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται επίσης δυο νεαροί - 17 και 23 χρόνων - για βιασμό και έκθεση ανηλίκου. Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.