28 Σεπ 2011

«'Όχι» στις συνελεύσεις εργαζομένων λέει με εξώδικο η διοίκηση του Αγ. Σάββα


Με εξώδικο που απέστειλε στο σύλλογό των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», η διοίκηση του Ιδρύματος απαιτεί να απαγορευτούν οι «αλλεπάλληλες και συχνές γενικές συνελεύσεις», προτείνοντάς τους να πραγματοποιούν τις συνελεύσεις τους σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του νοσοκομείου.
Η διοίκηση του νοσοκομείου Άγιος Σάββας προειδοποιεί τους εργαζομένους ότι αν δεν ακολουθήσουν την προτροπή αυτή, «θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επιβάλει χρηματική ποινή 500 ευρώ σε κάθε μέλος του Συλλόγου», ενώ αφήνει ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να ζητηθεί η κράτησή τους.
Στο εξώδικο υπογραμμίζεται ότι τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο «έχουν προσφάτως κινητοποιήσει τον μηχανισμό πραγματοποίησης διαδοχικών συγκλήσεων της γενικής συνέλευσής του από ώρας 8 π.μ. - 1 π.μ., ώστε στο διάστημα αυτό να αναστέλλονται κρίσιμες λειτουργίες των νοσηλευτικών τμημάτων του νοσοκομείου και ιδίως αυτές του χειρουργείου. Αποτέλεσμα της τακτικής τους αυτής είναι να τίθεται σε δυνητικό κίνδυνο η ζωή των ασθενών και κυρίως αυτών οι οποίοι αναμένουν τη χειρουργική τους επέμβαση...». 


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ