18 Μαρ 2011

Γκαζάκια στο γραφείο του Λοβέρδου

Εμπρηστικός μηχανισμός μπήκε στο γραφείο του υπουργού υγείας Λοβέρδου πριν από λίγο και αναφλέγει επιτυχώς..

πηγή athens.indymedia.org

Γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Ανδρ. Λοβέρδου – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές

18 Μαρτίου 2011, 20:58 EET

Sigmalive/News It

- Τρία γκαζάκια εξερράγησαν λίγο πριν τις 18:00 στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας

- Δυο εκρήξεις άκουσαν οι περίοικοι

- Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα επί τόπου

- Και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής μεταβαίνουν στο σημείο
Στόχος επίθεσης έγινε το απόγευμα της Παρασκευής το πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο κτιρίου επί της οδού Απόλλωνος 6 στο Σύνταγμα.
Περίπου στις 17:40 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 12 άνδρες. Επί τόπου και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε τις οδούς Σκούφου και Απόλλωνος.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από τρία γκαζάκια, περίοικοι όμως δηλωσαν στο NewsIt ότι άκουσαν δυο εκρήξεις και σπάσιμο τζαμιών. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην πόρτα του γραφείου.
Ασφαλείς πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν ότι οι συνεργάτες του κ. Λοβέρδου που απασχολούνται στο πολιτικό του γραφείο δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό, αφού κανείς δεν πήγε στο κτίριο της οδού Απόλλωνος την Παρασκευή. Εργαζόμενοι στα γραφεία που επίσης στεγάζονται στο κτίριο διέφυγαν από την έξοδο κινδύνου, καθώς λόγω των πυκνών καπνών δε μπορούσαν να βγουν έξω.

Έκρηξη μικρής ισχύος στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου

Μικρής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6:00 το απόγευμα της Παρασκευής στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου στην οδό Απόλλωνος 6, στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

πηγή: http://news.in.gr