31 Μαρ 2011

Όταν οι εργατοπατέρες εθελοτυφλούν

"Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή στο χτεσινό συλλαλητήριο γιατρών, καθηγητών, δασκάλων. Η πορεία που επακολούθησε πέρασε από το Δημαρχείο της Αθήνας για να εκφράσει την αλληλεγγύη στους συμβασιούχους και κατέληξε στη Βουλή, ακολουθώντας την αντίστροφη από τα ειωθότα εξέλιξη: πύκνωνε διαρκώς με τη συμμετοχή πολιτών απ΄ όλες τις κοινωνικές τάξεις και ηλικίες.
Φαίνεται λοιπόν πως χτίζεται ένα κοινωνικό μέτωπο προάσπισης των δημόσιων αγαθών και ιδιαίτερα των αγαθών της υγείας και παιδείας, τα οποία η κυβέρνηση έχει αναλάβει συστηματικά και επίμονα να διαλύσει.
Οφείλουμε να επεκτείνουμε αυτό το μέτωπο σε κάθε πόλη της χώρας. Οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να προβάλλουμε το κλαδικό μας αίτημα, εντάσσοντάς το στο συνολικό. "
Σημερινός υπέρτιτλος από το ygeianet του προέδρου της ΟΕΝΓΕ κ.Βαρνάβα

Σχόλιο του blog:

Ειναι ικανοποιημένος ο κ.Βαρνάβας και η συντακτική ομάδα του ygeianet, απο την συμμετοχή το πολυ 50 γιατρών στο συλλαλητήριο (κάτω από το μπλοκ της ΕΙΝΑΠ και των γιατρών του ΙΚΑ) και άλλων 30 εργατοπατέρων στην κορυφή της πορείας, τη στιγμή που ο έταιρος κλάδος των δασκάλων, καθηγητών και μαθητών ξεπερνούσε τις 4.000 κόσμου.

Πρέπει να νοιώθουμε μήπως και εμείς ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή αυτή κυριε πρόεδρε της ΟΕΝΓΕ;;;

Μήπως οι εκπρώσωποι των γιατρών νομίζουν ότι δεν βλέπει ο κόσμος, ή συνεχίζουν τις γνωστές γκεμπελικές τακτικές του λέγε λέγε, όλο και κάτι θα μείνει;;; (Αριστεροί στο όνομα).

Ημαρτον...