31 Μαΐ 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ 7o ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Η επίθεση που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και τρόικα ενάντια στο λαό και τους εργαζόμενους όχι απλά συνεχίζεται αλλά κλιμακώνεται ακόμα πιο άγρια. Θέλουν να μας γυρίσουν στη βαρβαρότητα, να μας βυθίσουν στην φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση. Να μην τους το επιτρέψουμε.

Ταυτόχρονα απογειώνουν την κρατική καταστολή σκοπεύοντας να τρομοκρατήσουν σε μαζική κλίμακα το λαό. Τα ανοιγμένα κεφάλια απεργών – διαδηλωτών στην απεργία της 11ης Μαΐου αυτό το μήνυμα εκπέμπουν.

Η καλλιέργεια του ρατσιστικού δηλητηρίου θέλει να στρέψει το ένα κομμάτι του λαού ενάντια στο άλλο για να μείνουν αλώβητοι οι πραγματικοί ληστές του ιδρώτα μας, το ΔΝΤ, η ΕΕ και το κεφάλαιο μαζί με το πολιτικό τους προσωπικό. Να μην τους περάσει.

Μετά τα σχολεία ετοιμάζονται να κλείσουν και νοσοκομεία. Προσπαθούν να απαλλαγούν από το κόστος και να το φορτώσουν στις πλάτες του λαού. Θ’ αποδεχτούμε τη νεολαία αμόρφωτη και το λαό να πεθαίνει στους δρόμους;

10000 κρεβάτια σε νοσοκομεία απαιτούν να κλείσουν. Στο 1/3 των νοσοκομείων της χώρας θέλουν να βάλουν λουκέτο. Μετά το ΙΚΑ στοχοποιούν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Στη περιοχή μας αποδυνάμωσαν ήδη το 7ο νοσοκομείο του ΙΚΑ στη Καυταντζόγλου, αφήνοντάς το χωρίς παθολόγους. Είναι το πρώτο βήμα για το κλείσιμό του (συγχώνευση το λένε). Αλλά και το νοσοκομείο Πατησίων και η Παμμακάριστος το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Φαίνεται ότι δεν μετράει η ανθρώπινη ζωή των κατοίκων των φτωχών λαϊκών συνοικιών της περιοχής, που θα πρέπει να «ταξιδεύουν» χιλιόμετρα για να βρουν κάποιο νοσοκομείο την ώρα της ανάγκης.

Η πρώτη λαϊκή συνέλευση που έγινε το Σάββατο 19/3 έδειξε ότι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της περιοχής έχουμε και τη θέληση και τη δυνατότητα να τους σταματήσουμε. Η πορεία που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά έκανε αίσθηση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο μαζικά, αποφασιστικά και μαχητικά. Στη προσπάθειά μας αυτή καλούμε όλους να συμμετάσχουν.

· ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

· ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

· ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:30μ.μ. στο ΠΑΡΚΟ ΦΙΞ (ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 7Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ