Ενδιαφέροντα κείμενα

Κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο
.
Todor Mitev «Tocho», Αναρχικός και γιατρός.
.
Το γαλάζιο βιβλίο του γιατρού Τσιρώνη (Δολοφονημένου από μπάτσους το 1978.).
.
Αρχές του Επαναστατικού Συνδικαλισμού .
.
Η κοινωνικοποίηση της Ιατρικής στα χρόνια της ισπανικής επανάστασης.
.
Στη μνήμη του αγωνιστή γιατρού Κωστή Νικηφοράκη - Το νόημα της αλληλεγγύης (Άρθρο του ιου της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας).
.
Κοιτάζοντας την κρυστάλλινη σφαίρα: υγεία, αποκλεισμός και κατάσταση εξαίρεσης στους καιρούς της κρίσης
.

Μπροσούρα: Εργατική νομοθεσία: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε και το αφεντικό σας δεν θα ήθελε να ξέρετε.
.

Την υγεία μας να 'χουμε (κείμενο της ανοιχτής συνέλευσης για την υγεία από την κατάληψη ΠΙΚΠΑ στα Πετράλωνα)
.
Παρατηρήσεις για τις πρόσφατες εξελίξεις στην.«συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση» Όταν κάποιοι ταυτίζουν την ιατρική εκπαίδευση με την συλλογή credits… (Α.Ρ.Σ.Ι. Μάιος 2005).
.

Μια μικρή υπενθύμιση... Κείμενο του Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας Κατάληψης ΠΙΚΠΑ που μοιράστηκε σε επαγγελματίες υγείας στα νοσοκομεία της Αθήνας. .
.

Οι τεχνοκράτες μετρούν τα θύματα τους (για το καινούργιο νοσμοσχέδιο (σ.σ. 7/2010) του Υπ.Υγείας σχετικά με την αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ. )...Κείμενο του Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας Κατάληψης ΠΙΚΠΑ που μοιράστηκε σε επαγγελματίες υγείας στα νοσοκομεία της Αθήνας.
.

Για τον αγώνα κατοίκων και υγειονομικών στο ζαγκλιβέρι και τα γύρω χωριά. H εκδήλωση που έγινε στις 23-2-2007 στην Αθήνα.
.

Ιστορικό του αγώνα στο Κ.Υ. Ζαγκλιβερίου (κείμενο απο Ζαγκλιβέρι).
.

Noi la crisi non la paghiamo! Ομάδα για την εμβάθυνση της κρίσης τους. Κείμενο υγειονομικών που μοιράστηκε στη γενική συνέλευση των γιατρών στη θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων του Νοέμβριος του 2008
.

Πέρα από το κράτος και το κεφάλαιο. Θέσεις για ένα νέο σύστημα αυτοοργάνωσης της υγείας.Από παρέμβαση στη Νάουσα για το νοσοκομείο της πόλης στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2011.