27 Οκτ 2011

Παρέμβαση στο νοσοκομείο Γεννηματά

Γιατροι αμφιβόλου ήθους. Όταν το κριτήριο για την ενασχόληση σου με τον συνάνθρωπο εκπίπτει εαν αυτός είναι φυλακισμένος...
Την Τετάρτη 26/10/11, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε παρέμβαση-αφισοκόληση από περίπου 20 συντρόφους και συντρόφισσες στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Μεσογείων με σκοπό την αντιπληροφόρηση σχετικά με τη συμπεριφορά «γιατρού» που δουλεύει εκεί απέναντι στην αναρχική κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου.



Κατά τη διάρκεια της αφισοκόλλησης στο τμήμα αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας του Γ.Ν.Α Γ. Γεννηματάς, όπου εργάζεται ως επιμελήτρια Α' η Σαμαρά Χριστιάνα, άτομα του ιατρικού προσωπικού έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της παρέμβασής μας και ανοίχτηκε συζήτηση. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε έξαλλος ένας εκ των διευθυντών του τμήματος, σκίζοντας αφίσα και ζητώντας την επέμβαση της ασφάλειας του νοσοκομείου.
Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ συντρόφων και του συγκεκριμένου διευθυντή, ο οποίος στη συνέχεια ηρέμησε, ακούγοντας το λόγο της παρέμβασης στο τμήμα αυτό.
Οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι έδειξαν προβληματισμό για την αντιδεοντολογική στάση της "συναδέλφου" τους και ξεκαθάρισαν ότι η συμπεριφορά και στάση τους απέναντι σε ασθενείς είναι ίδια είτε είναι κρατούμενοι, είτε όχι...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές


Το κείμενο που μοιράστηκε ακολουθεί.



πηγή: Athens.indymedia.org