17 Μαΐ 2012

Παρέμβαση σε ημερίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ

Παρέμβαση συντρόφων-ισσων σε ημερίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ και μοίρασμα κειμένου σχετικά με το ρόλο του στο φασιστικής έμπνευσης προεκλογικό "σόου" της διαπόμπευσης και εντέλει προφυλάκισης των οροθετικών, τοξικοεξαρτημένων γυναικών


Σήμερα το πρωί σύντροφοι-ισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση σε παράρτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ που βρίσκεται στην 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και ενώ πραγματοποιούνταν ημερίδα με θέμα την ηπατίτιδα.
Οι σύντροφοι διέκοψαν την ημερίδα, ανάγνωσαν και μοίρασαν το παρακάτω κείμενο
ΥΓ:  στις προσωπικές κουβέντες με τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ όλοι ήταν φυσικά σύμφωνοι ότι "αυτό που έγινε είναι αίσχος", κάποιοι μάλιστα υπερθεμάτιζαν, αλλά ο καθένας βγάζοντας την ουρά του απ' έξω συμπλήρωνε και το απαραίτητο... "δεν το έκανα εγώ", "η αστυνομία είναι υπεύθυνη"
Ακολουθεί το κείμενο που διαβάστηκε και μοιράστηκεΗ ραγδαία άνοδος του ποσοστού της Χρυσής Αυγής «προβλημάτισε», «θορύβησε» και «ανησύχησε» ξαφνικά πάσης φύσεως δημοκράτες, από ακροδεξιούς μέχρι δημοκρατικά «αριστερούς». Όμως ποιες είναι η αιτίες για τον προελαύνοντα εκφασισμό της κοινωνίας;

Φασισμός δεν είναι μόνο οι νεοεισελθέντες στη βουλή οπαδοί του Χίτλερ, αλλά η υιοθέτηση και η πραγμάτωση πιο φασιστικών πρακτικών και θέσεων σχεδόν από το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Το δόγμα της ασφάλειας περνά πάνω από το κορμιά των καταπιεσμένων, την ευθύνη φέρει η κυρίαρχη προπαγάνδα και στρατηγική στην αντιμετώπιση των μεταναστών.

Από την πλήρη απαξίωσή τους στις αρχές του ΄90, μέχρι τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και την μετατροπή τους σε δημόσιο κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια του κάθε μικροαστού, «έλληνα πολίτη».

Χαρακτηριστική φασιστική πρακτική του κράτους ακόμα και πριν την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι η δημοσίευση φωτογραφιών αγωνιστών πριν ακόμα κατηγορηθούν. Όμως το ιδεολόγημα της ασφάλειας πατά και στους αδύναμους και καταπιεσμένους. Έτσι η φυσική συνέχεια αυτής της πρακτικής είναι η δημοσίευση φωτογραφιών, η διαπόμπευση και η προφυλάκιση οροθετικών, εκδιδόμενων και τοξικοεξαρτημένων γυναικών.

Με τις ευλογίες του Υπουργείου Υγείας και Δημοσίας Τάξης στους πορνοπελάτες, με ανακοινώσεις για τα μπουρδέλα «γεμάτα ελληνόπουλο που ευτυχώς γλίτωσαν», και για κυκλώματα εκδιδομένων που εξαρθρώθηκαν πριν προλάβουν να μεταδώσουν τον ιό και σε άλλους. Διασπείροντας το φόβο, αποκρύπτοντας έτσι τη συμμετοχή των πορνοπελατών στην ύπαρξη κυκλωμάτων trafficking, στην πιο βάναυση εκμετάλλευση ανθρώπων.

Τη στιγμή που οποιαδήποτε κοινωνική παροχή στον τομέα της υγείας καταργείται (ακόμα και η διανομή καθαρών συριγγών σε τοξικομανείς προς αποφυγή μετάδοσης νοσημάτων), τα υπουργεία Υγείας και Δημοσίας Τάξης μαζί με τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ θριαμβολογούν πως κατάφεραν να προστατέψουν την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

Και κάπως έτσι μετατρέπονται οι γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ σε επιστημονικούς συνεργάτες της αστυνομίας και ο υπόλοιπος ιατρικός κλάδος συναινεί σιωπώντας αδιάφορα.

Ο πραγματικός δημόσιος κίνδυνος είναι:
Οι ευυπόληπτοι πορνοπελάτες που πληρώνουν για να γαμήσουν με ή χωρίς προφυλακτικό
Η αγία ελληνική οικογένεια που τους κλείνει πονηρά το μάτι
Οι νταβαντζήδες που τροφοδοτούν την αγορά με φρέσκο εμπόρευμα
Οι μπάτσοι που τους προστατεύουν με το αζημίωτο
Οι γιατροί που νομιμοποιούν το κυνήγι όλων αυτών που θα έπρεπε να βοηθούν
Τα ΜΜΕ που ασελγούν σε ό,τι έχει απομείνει,

ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

ΤΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

Αναρχικές-οι ενάντια στο αίσχος

Πηγή: Athens.indymedia