17 Ιουν 2011

Οι Δολοφονικές επιθέσεις δε θα σταματήσουν τη λειτουργία του σταθμού Α βοηθειών της πλατείας

Στις 15/6 στην πλατεία συντάγματος, οι δυνάμεις καταστολής, πραγματοποίησαν μια δολοφονική επίθεση στο σταθμό Α! Βοηθειών που λειτουργεί από την πρώτη μέρα στην πλατεία συντάγματος. Την ώρα της επίθεσης, ο σταθμός πρόσφερε βοήθεια σε όσους την είχαν ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Τα ΜΑΤ έριξαν σκόπιμα χημικά μέσα στον σταθμό, με σκοπό να τον διαλύσουν. Παρόλη την ασφυξία και την φρίκη που επακολούθησε με ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος σε λιπόθυμη κατάσταση ο σταθμός κρατήθηκε, ανασυγκροτήθηκε και επαναλειτούργησε αμέσως.

Image scaled down
Οι Δολοφονικές επιθέσεις δεν θα σταματήσουν την λειτουργία του σταθμού Α βοηθειών της πλατείας Συντάγματος->
Στις 15/6 στην πλατεία συντάγματος, οι δυνάμεις καταστολής, πραγματοποίησαν μια δολοφονική επίθεση στο σταθμό Α! Βοηθειών που λειτουργεί από την πρώτη μέρα στην πλατεία συντάγματος. Την ώρα της επίθεσης, ο σταθμός πρόσφερε βοήθεια σε όσους την είχαν ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Τα ΜΑΤ έριξαν σκόπιμα χημικά μέσα στον σταθμό, με σκοπό να τον διαλύσουν. Παρόλη την ασφυξία και την φρίκη που επακολούθησε με ανθρώπους να κείτονται  στο έδαφος  σε λιπόθυμη κατάσταση ο σταθμός κρατήθηκε, ανασυγκροτήθηκε και επαναλειτούργησε αμέσως.
Κανένα χημικό ή βία δεν πρόκειται να μας σταματήσει, συνεχίζουμε ακάθεκτοι  να φροντίζουμε όσους χρήζουν πρώτων βοηθειών και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική νίκη. Ο σταθμός Πρώτων Βοηθειών είναι ανοικτός και θα παραμείνει ανοικτός.
Ομάδα Α! Βοηθειών – Πλατεία Συντάγματος